TM Security

Als het gaat om uw veiligheid of die van anderen

offerte aanvragen

Receptiediensten

Security Host / Hostess

Naast beveiligers en receptionisten stelt TM Security ook zogeheten Security Hosts ter beschikking. Een Security Host van TM Security is iemand die de perfecte balans weet te creëren tussen veiligheid en professionele dienstverlening en heeft het gastheerschap hoog in het vaandel staan.

Tegenwoordig, zijn security en hospitality niet meer los van elkaar te zien. In beide posities is de Security Host verantwoordelijk voor het verzorgen van zowel een veilig, als een hartelijk welkom. Bij TM Security gaat het zelfs verder: niet alleen veilig en warm, maar een Securty Host van TM Security weet altijd een perfecte first impression neer te zetten, en zorgt er voor uw gasten, bezoekers en klanten altijd net een stapje voor te zijn.

Een Security Host van TM Security heeft een sterk gevoel voor veiligheid en zorg en zijn zeer alert.

Het is belangrijk dat de Security Hosts zich kunnen én willen identificeren met de activiteiten van de opdrachtgever. TM Security stelt dan ook alles in het werk om hiervoor de juiste condities te creëren. Al in het selectieproces wordt rekening gehouden met het matchen van personen en hun toekomstige werkplek (‘de juiste man/vrouw op de juiste plek’). Waar nodig wordt met aanvullende opleidingen en informatiestromen het evenwicht gevonden

U kunt altijd vrijblijvend bellen voor een afspraak of informatie. We spreken graag al uw wensen door en laten aan u zien wat wij voor u kunnen betekenen.