TM Security

Als het gaat om uw veiligheid of die van anderen

offerte aanvragen

Persoonsbeveiliger

Wij van TM Security zijn een beveiligingsbedrijf en wij bieden u graag een persoonsbeveiliging aan. Wij werken voornamelijk in de regio van Amsterdam. Maar ook daarbuiten bieden wij u onze reguliere- en gespecialiseerde beveiligingsdiensten aan.

De vraag naar een persoonsbeveiliger wordt steeds groter. Dit om ze in te zetten voor beveiliging en begeleiding van zakenmensen, VIP´s, publiek bekende personen, politici en vermogenden. Ook op het gebied van een persoonsbeveiliger zijn onze werknemers zorgvuldig geselecteerd. Zo werken we bij voorkeur met vaste teams, waardoor teamleden uitstekend op elkaar ingespeeld zijn en elkaar perfect aanvullen.

Onze persoonsbeveiligers zijn getraind om verdachte en gevaarlijke situaties voortijdig te onderkennen. Om proactief, snel en adequaat te reageren in moeilijke of bedreigende situaties.
Naast hun ruime ervaring en kennis beschikt elke persoonsbeveiliger uit ons team over een aantal eigenschappen die absoluut noodzakelijk zijn in hun werk; zij zijn loyaal, flexibel, betrouwbaar en discreet. Dat is wat u van onze medewerkers mag verwachten. Onze persoonsbeveiligers hebben veel van hun kennis opgedaan bij verschillende overheidsdiensten zoals politie, defensie en justitie.

Persoonsbeveiliger gezocht? Dan bent u bij TM Security aan het juiste adres. Uw wensen worden van te voren doorgesproken. Wij houden hier zo veel mogelijk rekening mee, maar houden de veiligheid uiteraard voorop!