TM Security

Als het gaat om uw veiligheid of die van anderen

offerte aanvragen

Diensten

Wij van TM Security zijn een beveiligingsbedrijf en wij hebben u veel verschillende soorten diensten te bieden. Wij werken voornamelijk in de regio van Amsterdam. Maar ook daarbuiten bieden wij u onze reguliere- en gespecialiseerde beveiligingsdiensten aan. Wij zijn specialist op het gebied van beveiligen en bewaken. Wij staan graag 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Over TM Security

TM Security is een jong, dynamisch en snel groeiend beveiligingsbedrijf gevestigd in Amsterdam met een uitgebreid dienstenpakket in veiligheid, beveiliging en bewaking. Dagelijks maken wij ons sterk voor uw veiligheid. Dat is onze missie en daar zetten wij ons voor in. Wij leveren door het gehele land aan zowel zakelijke- als particuliere klanten hoogwaardige beveiligingsdiensten. Het verlenen van goede service en een veilig en vertrouwd gevoel, is een essentieel onderdeel van de diensten die TM Security levert. Zowel het bedrijfsleven als particulieren treffen steeds vaker voorzorgsmaatregelen om de veiligheid te waarborgen. Wij geloven dat het beter is om zulke situaties te voorkomen in plaats van ze te moeten oplossen. TM Security neemt uw en onze veiligheid serieus.

Onze diensten

Wij beschikken over de benodigde vergunningen, kennis en ervaring voor het leveren van verschillende diensten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

Beveiligers gezocht?

Alle medewerkers van TM Security beschikken over de juiste ervaring in diverse aspecten van de beveiligingsbranche. Zo kunnen wij u ook verschillende diensten van beveiliging aanbieden. Welke vorm van dienstverlening u ook wenst, u kunt altijd rekenen op een betrouwbare partner.

Al deze diensten zijn afzonderlijk af te nemen maar ook is het mogelijk verschillende beveiligingsdiensten te combineren tot een full-service beveiligingsoplossing. Beveiligers gezocht? Dan bent u bij TM Security aan het juiste adres. En wij bieden onze diensten aan een vooraf afgesproken scherpe prijs met u af, zo komt u nooit voor een verassing te staan. Neem vandaag nog contact met ons op.