TM Security

Als het gaat om uw veiligheid of die van anderen

offerte aanvragen

Chauffeursdiensten

Door onze strenge selectieprocedures en ons zeer ervaren medewerkers, huurt u representatief personeel van een zeer hoge kwaliteit, waarbij flexibiliteit en een concurrerende prijs centraal staan.

Of het nu gaat om vakbewame chauffeurs of de coördinatie van het vervoer…TM Security regelt het in heel Nederland en ver daarbuiten.

TM Security Chauffeursdiensten vindt het belangrijk om te investeren in opleidingen voor alle chauffeurs. Zo hebben onze chauffeurs niet alleen een basisrijopleiding (CCV-D1) maar ook een aanvullende en/of specialistische rijopleiding gevolgd (CCV-D2). Zoals ontsnappingstechnieken en gepantserde rijopleiding.

Autoritten waarbij een verhoogd veiligheidsrisico aanwezig is, zoals het vervoer van VIP’s of waardevolle bagage, beschikt TM security over een eigen team van chauffeurs die daarnaast ook bekwaam, ervaren en gediplomeerd zijn en kunnen optreden als persoonsbeveiliger.
Zo kan ook uw autorit door een volgauto begeleid worden. Zij coördineren en plannen de autorit van begin tot aankomst en houden de veiligheid scherp in de gaten.

TM Security verzorgt uw Prive, Zakelijk en VIP-vervoer in elk gewenste klasse en formaat.
Uiteraard zijn de voertuigen van alle comfort voorzien.

Wilt u meer weten over deze dienst van TM Security? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u of uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.