TM Security

Als het gaat om uw veiligheid of die van anderen

offerte aanvragen

Beveiligingsbedrijf Amsterdam gezocht?

U bent op zoek naar een beveiligingsbedrijf Amsterdam? TM Security biedt beveiliging van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een jong en snelgroeiend beveiligingsbedrijf voor Amsterdam en omgeving, met een breed dienstenpakket in veiligheid, bewaking en beveiliging. Al onze beveiligers zijn gediplomeerd en hebben minimaal 5 jaar ervaring!

TM Security als beveiligingsbedrijf Amsterdam

Per beveiligingsbedrijf kunnen de diensten verschillen. TM Security heeft een aantal kerndiensten waar primair op gefocust wordt:

  • Horecabeveiliging
  • Evenementenbeveiliging
  • Persoonsbeveiliging
  • VIP-beveiliging

Maar ook heeft TM Security een breed scala aan interventieteams en kunnen we als beveiligingsbedrijf in de regio groot Amsterdam waar nodig ook ingezet worden voor hotelbeveiliging, VIP-vervoer en artiestenbeveiliging.

Kenmerken van ons beveiligingsbedrijf Amsterdam

Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, service, professionaliteit en veiligheid. Zo hebben onze gediplomeerde beveiligers minimaal 5 jaar werkervaring en veel kennis opgedaan in de loop van deze jaren, waardoor wij inspringen waar nodig en altijd voldoen aan uw wensen als klant. Daarnaast is de EHBO en BVA van de beveiligers altijd up-to-date. Verder is wederzijds vertrouwen onze drijfveer. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, afspraak is afspraak. Kortom is TM Security een betrouwbaar en goed beveiligingsbedrijf in Amsterdam en wij helpen u graag verder!

Ja, ik wil een offerte ontvangen van hét beveiligingsbedrijf in Amsterdam!

TM Security is hét beveiligingsbedrijf voor Amsterdam en omgeving die u graag van dienst is met topbeveiliging, zoals horeca-, evenementen-, persoons- en VIP-beveiliging. Maar ook met vele andere diensten. Geïnteresseerd? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan! Wij werken met duidelijke scherpe prijzen zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Heeft u nog mogelijk nog vragen over onze diensten en/of werkwijze? Schroom dan niet en vul ons contactformulier in. TM Security staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Indien u liever gelijk persoonlijk contact wilt, kunt u ons telefonisch bereiken via: (+31) 6 307 355 32.