TM Security

Als het gaat om uw veiligheid of die van anderen

offerte aanvragen

Artiestenbeveiliging en begeleiding

Het succes van een evenement of optreden van een artiest hangt voor een groot deel af van de gehele organisatie. Een perfecte voorbereiding voorkomt vervelende situaties en onverwachte incidenten. Incidenten zoals vechtpartijen, agressie en alcoholmisbruik zijn helaas veel voorkomende gebeurtenissen.

Als alles goed van te voren is geregeld kan de artiest zijn of haar aandacht geheel richten op het optreden om zo optimaal te presteren.

Gezien dit gegeven is het makkelijk om ervaren en gecertificeerd personeel achter de hand te hebben. De medewerkers van TM Security beschikken over de juiste ervaring, zij stralen zelfvertrouwen uit en kunnen bij onverwachte gebeurtenissen snel, doeltreffend en adequaat handelen.

De medewerkers van TM Security hebben genoeg ervaring in het vervoeren, begeleiden en beveiligen van artiesten tijdens evenementen, in horeca gelegenheden en tijdens optredens door het hele land.

Zo heeft TM Security ook de beschikking over tijdelijk beveiligd vervoer met chauffeur, waardoor wij ook dat gedeelte van de tour of optreden op ons kunnen nemen. Uw veiligheid en die van uw naasten zal bij ons altijd op de éérste plaats blijven staan want uw veiligheid is onze éérste zorg!!!

Wilt u meer weten over deze dienst van TM Security? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via ons offerte aanvraag formulier.